6.6.11

2-6 JUNI


Lite bloggande sedan i onsdags, som förövrigt var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Letandet var äntligen över! på torsdagsmorgonen skrev vi på papperna och nu är den vår. Hela 70 kvm blev det på fjärde våningen och tre paradrum. Man får lite smått våningskänsla direkt när man kliver in i hallen..  I torsdags kväll var vi i lägenheten och kikade, sen kom hjärtat som för första gången fick kliva in genom dörrarna.. LYCKA!

I fredags tog vi oss en välförtjänt sovmorgon innan mäklaren som ska sälja min lägenhet kom på besök. Vi fikade och diskuterade marknadsläge och pris i nästan två timmar. Hjärtat passade på att köra fyspass med Kim under tiden.. Senare på eftermiddagen mötte vi upp några kompisar från Växjö i Vasaparken. Fredagskvällen spenderades på Grodan med middag och senare utgång på Obaren och Spyan. Lördagens somorgon blev ännu lite längre än fredagens. Hjärtat och jag gick ner till Vasaparken efter frukost och solade några timmar innan han mötte upp några vänner och gick på Summerburst. Jag mötte upp Nella och ett mission om att styla om en kompis lägenhet. Såå roligt! Fyra timmar senare och åtta tusen kronor fattigare lämnade vi IKEA i Kungens Kurva med en hel kvälls arbete framför oss.. Resultatet blev kanonbra och Martin var mer än nöjd..

Vår söndag var minst sagt seg. Hjärtat var småbakis efter lördagens röj på Summerburst och jag var trött efter all homestyling till långt in på natten. Vi tog en pizza från Birkstan och satte oss i Vasaparken.. Mumisgt gott, fantastiska pizzor! På eftermiddagen bestämde vi oss för att åka en sväng till IKEA och planera vårt nya kök. Måste säga att de har otroligt duktiga köksspecialister som verkligen är motiverade att hjälpa till. Planerat och klart in i minsta detalj landar vi strax över den nivå vi hade kalkylerat med, fast ska det vara fint så kostar det.. Bara bänkskivan är nästan lika dyr som själva köket, dock i massiv sten! Det kommer bli sååå snyggt när det är på plats.. Kvällen avslutade vi med att se nya Pirates-filmen. Bortsett från att Depp alltid är tokigt snygg och rolig i rollen som Jack Sparrow var filmen ganska seg och kass.. Men dock sevärd!

Idag har vi bara tagit det lugnt, städat, solat och tränat. Hjärtat åkte precis hemåt Västkusten för en sista vecka som Varbergsbo och jag fick besök av Nella en kortis. Nu ska jag ta tag i den sista städningen och sen ta ett glas rosé  med Hanna som förhoppningsvis kommer hem från Norge innan solen går ner.

Inga kommentarer: